Premiärtur

Publicerad 2012-06-21 00:15:07 i Allmänt,

Ahhh bästa morgonen på länge! Vaknar av sjuk dröm. En så kallad, "bekant" kille till mig slänger upp mig på hans rygg och springer ut i skogen, alltså "edward-style". Kommer ihåg att det var spänning blandat med skräck. Var så tagen att han sprang så JÄVLA snabbt. Nåja. Sa till han och han sprang tillbaka igen :)


Det roliga är att jag har vaknat åtta två dagar i rad nu. Vem är jag??? Vaknar igen halv nio och får panik över att klockan kanske är as mycket. Men tji fick jag!

Gjorde en bättre frukost och satte mig tillrätta med en bok i solen. Börjat läsa En dag, den kan nog va gaaanska så bra!
Sen kom mormor&morfar och grattade mig för körkortet, gullisar.

Tillslut vågade jag mig ut till Andrés bil och rotade fram mina bland-cd:s. Kom ut ur våran jobbiga trånga grind HELT SJÄLV.
AHHHH OCH SEN UT PÅ VÄGEN!! Köra runt OCH SJUNGA TILL HELA STARLIGHT-LÅTEN!!! Rocka till The Black Keys! Ahhh vilken känsla! Var faktiskt inte så rädd. Riktigt skönt att få tänka själv när jag kör och lita på mig själv.
Och Alida tog ju körkort idag! Vilken stjärna! Vi er fan bezt.

Imorgo måste jag nog ta ett till raggarvarv själv. För att jag KAN. För att jag KAN låna Andrés bil och låtsas äga en bil. Och mest av allt... För att pappa TANKADE bilen idag :)))


Just det, va linkan idag och hoppades på att shoppa lite. Kommer hem med två plagg. Ameeeeen. Sjukt utplockat!
Kör på att va allmänt tråkigt på P&L....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela