Packa packsäck

Publicerad 2012-06-25 00:41:24 i Allmänt,

 
 
 
Idag var det svårt att gå upp. För att jag visste att dagen skulle enbart gå till packing.....
Hatar att packa! Jag är den som lägger fram allt och blir klar med det tidigt. Men sen att lägga ner allt i själva väskan tar emot så inni...!!! Så där ligger allt framme medan jag kan glo på den tomma väskan som väntar på att bli full. Det är något med att få till packningen rätt i själva väskan... Vet inte vad det är!
 
 
Nåja. Blev ju klar tillslut. Känner att jag inte kommer va nån hipp festival_girl_94. För har helt ställt in mig på blött och kallt väder. Tror jag kommer bo i min hoodie i en vecka. Ajaa, kommer i alla fall inte frysa när jag ska stå framför alla artister och band.
 

Pappa och jag åkte förbi Mimi för att hämta plåten och vi fick även hjälpa till att rasta lilla Skrutten. Åh gulle-Skrutten! Hoppas grannen inte blev mistänksam när nån främling låste upp Mimis hund och började leka med deras hund.... Så där stod pappa och jag i trädgården och lekte med Skrutten. Underhållande må jag säga!
 
 
 
Har tagit en skön lång dusch, lyxa till det innan de kalla sterila duschrummen i en vecka....
Och nu ligger jag i min mjuka (nåja) säng och ska njuta en sista natt innan luftmadrassen ska bära mig. Dock så var luftmadrassen underbar förra året! Så det kan nog bli bra!
Men en sak.... kommer få en sån jäkla separationsångest från världens finaste katt. Åh Tyson! Gullemullä kommer sakna han så mycket!
 
 
 
 
 
Nehe ni. Måste sova nu ju! Sista packningen imorgon, köpa pastasallad på lundbyhallen och sedan köra in till Linköping där vi tar festivalbussen upp till Borlänge.
Tror jag kanske skriver nått kult på bloggen i veckan, annars så hänger jag på instagram och twitter.
 

Natti natti!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: sufiiii

Publicerad 2012-06-25 15:29:54

det är sådär, syns att det blir sämre :/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela