Don't wake me up

Publicerad 2012-07-31 15:18:31 i Allmänt,

 
 
 
Måste verkligen ta tag i att skriva om Kosovo-resan, men orkaaaar inte för jag kommer skriva så mycket.
Istället softar jag runt hemma som nån deghög. Usch direkt när jag kommer hem blir jag den här tråkiga hemmamysarn.
Ni får kolla på fejjan där jag har laddat upp de flesta bilderna.... Långt ifrån alla bilderna, alla bilder på fina hus och landskap som jag tog. Men ville inte tråka ur alla nära facebookvänner så att säga.
 
 
Nåja. Batman var så bra som jag förväntade mig! Aaahhh kan inte fatta att det är sista filmen, när den slutade sådär! Och fortfarande är Christian Bale snygg. Men hallå, ni som har sett filmen. Märkte ni leverfläcken han har fått mellan ögat och näsan??? Störde sönder mig på den :)) Den har väl inte funnits där innan eller? Eller har jag bara missat den? Ajaaaa, det var jättekul att träffa Elin och Dennis igen. Och att vi faktiskt träffades igen som vi sa!
 
 
 
 
 
Nu till något helt annat. Läs boken En Dag. Så himla himla bra. Men kolla gärna på filmen innan, om ni inte vill bli besvikna som vanligt. Kollade på filmen imorse och grät lite :) Inte lika bra som boken, but still, helt okej film endå.
Men läs boken SAAJAA!!
 
 
 
 
Åh vet inte vad jag ska göra nu.... Degat i sängen sen imorse med Tyson... Han är lika seg som mig.
Vill åka bil nånstans....för att få ösa musik i bilen. Dock är bara Andrés röda pärla här och jag skäms lite för den.. Och det känns inte särskilt kul att åka runt i Mjölby "bara för att"...
 
Börjar med att ta en dusch....det får duga
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela