Pepp

Publicerad 2011-03-28 22:42:16 i Allmänt,






Afrooodansen gjorde min dag idag. Jävlar vad kul de är assåååå. Plus att det är så kul att hänga med Ella också. Duschen och mina nyrakade ben är lyx det också då mina ben kunde snart flätas. Mums.



Nu hoppas jag på att min pepp från afrodansen stannar kvar till imorgon till det hemska, omtalade och kanske lite läskiga nationella provet i matte. Snälla gud, finn de mest gömda hjärncellerna i mej så jag kan använda allt imorgon.

Tanken var att planera en fuldag imorgon och fokusera allt på provet men ändrade mej istället och tänkte gör mej skapligt snygg och sedan stampa till skolan i takt med nån power-låt på mobilen.
(Aaa jag gillar att tro att sånnahära' saker gör mitt resultat bättre, låt mej...)





Asså jävlar vad jag har blivit glömsk på senaste tiden. Känner att jag glömmer massa smågrejer som personer kanske har sagt 43 gånger. Skäms så dant när jag tjatar om grejer. Mobilen är den ultimata glöm-saken. Den är överallt och ingenstans, oftast i jackfickan efter skolan och sen får den ligga där tills på kvällen när jag saknar den. Och då upptäcker jag osvarade sms och känner mej ledsen i ögat att jag har missat dom.

Ja, livet är bra hårt. Men imorgon blirää' ös!





Mysiga bilder ploppade upp på fejjan från konfan i somras. Det var fint, det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela