Utmanad!

Publicerad 2009-01-28 21:31:30 i Allmänt,

jag har blivigt utmanad av: http://lisalystam.webblogg.se/  Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.



1.  Jag älskar fortfarande disneyfilmer. Fråga Angelika bara , vi tänkte ta in våran gamla VHS och mina gamla disneyfilmer och kolla på de hela kvällen. Älskar också att köra dataspel för barn, monsters inc t.ex. Typ dom ända man fattar sej på juu?

2. Nästan varje gång jag duschar så har jag musik på från min mobil. Mkt göddigare att sjunga med till låten i duschen då:)

3. Det viktigaste med mitt utseende är mitt hår. Om det är perfekt så skiter jag i allt annat. Håret tar längst tid på morgonen också(Y) Och de värsta jag vet är när mitt hår är platt och inte lockigt! (Om jag inte har plattat allt hår för jag vill ha de just så då)

4. Jag gillar att sitta och lyssna på gamla låtar t.ex. gamla Britney Spears eller förra sommarens låtar, Vem älskar inte Toxic eller My prerogative?

5. Jag är den ända tjejen i skolan som heter Sanne men ändå så ska alla säga Sanna/Sannie till mej i början när dom träffar mej. Jag säger att de inte gör något men den 2324 gången dom säger fel så börjar det bli liiiite irriterande ...

6. Hemma går jag i mjukisar och en bulle på huvudet (Har börjat med det typ varje dag nu) men hatar att går runt med det i skolan eller offentligt. Det är väldigt få personer som har sett den sidan av mej förutom min familj

7. Gillar att duscha as varmt i början och sen ta ljummet och sen i slutet ta skit kallt. Känner piggare om jag gör så.

8. Hmm sista nu .... Scrubs gör mej ALLTID på bra humör! Fast de kanske ni redan visste .. Tar en annan, jag HATAR att jag biter på naglarna. Fyfan vad jag hatar mej själv för de , och jag har försökt sluta sen 6:an kanske... Och nu går jag i 8:an? Ni hör ju hur bra det går att sluta ... Men en dag.. EN VACKER DAG så ska jag ha fina långa naglar! Men jag vet inte riktigt än ...



Jag utmanar alla som läser!

____________________________________________________________________

Blää! Läste ni Kenzas blogg om hennes ex idag? Fyfan för han asså, vilket jävla svin!
Läs bara här http://kenzas.se/

Neej, nu ska jag nog göra lite volume master i mitt hår sen blir de att sova!


Hare gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela