Heej heej hallå

Publicerad 2009-08-01 22:59:23 i Allmänt,

Nu har vi äntligen fixat datan här i stugan. Men den suuuuuger så jag blir bara deprimerad när jag är inne på den.
Hur är det här på Gotland då?
Joo mina dagar har bestått av promenader ner till stranden eller i skogen, åka båt, åka moppe, äta fisk, grilla, Visby, träffa kusinerna, sola och mer kommer jag inte på nu. Och nej, det går inte att bada här för så varmt är det inte och stranden finns knappt kvar p.g.a högvatten. Men ska jalla fall pallra mej ner nån dag och ta ett dopp bara för att.
Men visst det kanske låter jätte mysigt med strandpromenader men allt har ju sin baksida och jag håller på att bli socialt störd här ute. Jag får mina anfall ibland och tycker väldigt synd om mej själv, meeeen börjar ju bli ganska van nu att få dom anfallena för det är ju inte första gången man tvingas komma hit, right?

En sak som gör mej lite gladare är min underbara stora tröja jag köpte på Cubus för 150:- fast den egentligen kostade 300:- , tabbe för tjejen i kassen men glader blev jag! Så Johanna, jag har äntligen hittat en mysig tröja som jag aldrig vill lämna! Så om ni ser en mysig stickad(... eller virkad kanske den är) tröja så kan ni ger er på att jag kommer hem med den om....en vecka. En vecka! Det har redan gått en vecka här, tänk vad snabbt den andra kommer gå! Men tillbaka till det andra. Jag har bara köpt en stickad tröja, huvtröja och mysbyxor här för dom hade int mycket att komma med här tyvärr. Fast vi ska in igen när det är medeltidsvecka och titta på de lite och gå i innerstan. Mysigt!

Nääe har faktiskt inte mycket mer att säga för ärligt talat gör vi ingenting här än att gå promenader och åka båt typ...
Vad ska man göra när vädret är halv dåligt och man bor lite illa till? Tips?



Kan ju berätta vad jag har gjort idag också för skojjs skull. Idag har jag kollat på Good Luck Chuck(jag har inget liv) och sen bestämde vi oss för att ta båten till Ljugarn och äta på Bruna dörren(en restaurang ni som inte förstog) Vi är stammisar där på sommaren. Medans vi åt så kom två killar och började spela gitarr och sjunga massa låtar men favoriten var när dom drog Juni Juli Augusti. Det va riktigt nice!
Och nu har jag tagit ett kopp te och ska nog försöka kolla igenom mina vänners bloggar... Men är rädd att datorn kommer stanna, vi får se!




Ojj nu blev det ett jätte-inlägg. Blir väl så när man inte har bloggat på ett tag. Jag saknar det faktiskt varje dag att skriva av mej varje dag. Föresten vi fick åka i den färjan som var sönder, cool cat! Och ni var ganska tama att va sociala, utom Linus haha. Ett sms skadar faktiskt inte, har ju en cool Sony Ericsson nu som jag fick låna av min kusin (Y)
Nej nu slutar jag skriva innan det blir en bok. EN VECKA!!! DÅ KOMMER JAG, WOHOOOOOOOOOOO!!!!!


JAG SAKNAR ER TJEJER, NI ÄR BÄST!

Kommentarer

Postat av: clara

Publicerad 2009-08-02 01:10:27

svar: Nae men nu driver du med mig, rätt ful är den faktiskt! hihi



hahaha, inte för att jag säger så mycket roligt här i världen, men kul att jag kan underhålla dig även fast vi inte träffas just nu :)

JAG SAKNAR DIG OCKSÅ MUPP!

är fan över tre veckor sedan hjärtis :(

Postat av: tove

Publicerad 2009-08-02 02:49:08

saknar dig massa sanne!

Postat av: tove

Publicerad 2009-08-02 02:50:04

<3333!

Postat av: josefin

Publicerad 2009-08-02 11:49:32

SAKNAR DEJ SANNE ! <3 btw tycker jag att det va skitcoolt att ni fick åka den färjan som va sönder! :O :)

Postat av: patricia

Publicerad 2009-08-03 12:07:20

haha ja det har han väl till en viss del :) låter som ni har haft det lite bättre med vädret iallafall. Ni kommer ju hem snart ? Hälsa mamma och dom puss och kram

Postat av: Moa

Publicerad 2009-08-04 13:10:06

Skönt att höra att du inte har tråkat ihjäl dig där ute på vischanv:) Saknar dig sanne ! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela